Top
   

BUTIKEN PÅ KARLSFORS

På Karlsfors Gård finns det i en av de gamla svinstallarna en mysig och personlig inredningsbutik. En butik där du kan köpa något nytt till ditt hem, till dig själv eller något litet till en vän för att överraska med eller fira någon födelsedag, bröllop, student etc.

Vi har olika märken men för att nämna några så hittar ni hos oss varor från Bruka Design Stockholm, Affari of Sweden, A Lot Decoration, Ståhl, Fondaco, Society of Lifestyle, Tell Me More, Boel &Jan, Hinza, Gullakrokens Fårskinn, Ib Laursen, Strömshaga, Rapsodine. Smycken från The Moshi, Bow19 samt Bud to Rose.

Under ditt besök i butiken kan du avnjuta en god kopp kaffe, caffe latte, te eller varm choklad, eller varför inte en iskall Liljedalens Äpplemust som är tillverkad i Skara. Till detta en vansinnigt god Klings glass eller deras goda cocosboll eller annan lättare fika. Smörgås på beställning.

Vi är även en infopoint för Skövde Kommun, vilket innebär att vi har broschyrer och foldrar att ta del av gratis. Där kan du läsa vidare om mycket av det som vår vackra bygd har att erbjuda. Informationen gör det lättare för dig att utforska det som finns att göra, smaka och uppleva i vackra Vallebygden.

Så varmt välkomna till oss!

Följ oss även på via Facebook samt Instagram under namnet butikenpakarlsfors, där vi uppdaterar kontinuerligt samt skriver om vi kanske spontanöppnar utöver ordinarie öppettider.

Om du är i riskgrupp eller kanske en personalgrupp som önskar komma en annan tidpunkt utöver öppettider, hör av dig så bokar vi det. Ring i så fall Josefina på 070–385 45 15 eller skicka ett sms. Du kan även mejla till info@karlsfors.se


« Tillbaka